Motivul pentru care Ramona Gabor a fugit din Dubai! Sora Monicăi a venit în România și a mers de urgență la Poliție

1 septembrie 2016 21:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Gabor a renunţat să mai locuiască în România din 2012, când câştigurile ca fotomodel erau tot mai mici. S-a mutat în luxosul Dubai, unde duce o viaţă princiară. Iată însă că, mai trece şi prin ţară, ca să-şi schimbe actele şi să-şi viziteze rudele.

Ramona Gabor (27 ani) se află în ţară de săptămâna trecută. Stabilită în Dubai, şatena a revenit pe plaiurile mioritice, întrucât avea nevoie de acte noi. Ieri, aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp aştepta plină de nervi la serviciul de eliberări paşapoarte din Pipera, întrucât actele vechi i-au expirat.

Ramona a stat la rând ca orice muritor de rând, pentru a-şi ridica noul paşaport, care îi permite să circule liber prin întreaga lume.

Semn că are câştiguri mari în Dubai, sora Monicăi Gabor o ţine numai într-o vacanţă. Şi-a petrecut vara în staţiuni de lux din Miami sau Cancun, iar de Ramadan, în iunie, a preferat să plece în Mexic. Apoi, s-a plimbat şi prin Spania, Grecia sau Turcia. Peste tot a făcut furori cu silueta ei şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor cu minusculele costume de baie, pe plajele unde se relaxează milionarii. 

Ea a profitat de revenirea în România, pentru a-şi revedea prietenii, alături de care iese în fiecare seară pe la terasele din nordul Capitalei. Ramona a mai bifat o vacanţă în ţara natală şi în luna iulie, când s-a dus glonţ la Bacău, pentru a-şi îmbrăţişa sora cea mare, pe Alina, şi pe nepoţi. Dar, şi celebra ei soră, Monica Gabor, duce o viaţă de huzur, în America, alături un milionar celebru, poreclit Mr. Pink.

Ramona s-a despărţit  de iordanianul Ahmad Daham, după doi ani de relaţie, iar de atunci preferă discreţia pe plan amoros. Ahmad părea  foarte hotărât să o ia de nevastă pe mezina familiei Gabor, cu atât mai mult cu cât, în decembrie 2013, el venise în România, pentru a-l întâlni pe Emil Gabor, pe care deja îl considera tata-socru.

Ramona şi Monica se văd doar în vacanţă

Ramona şi  Monica Gabor se întâlnesc rar, căci prima a ales Dubaiul, iar cealaltă s-a stabilit în California, unde locuieşte într-un complex de lux, alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink. Vorbesc zilnic la telefon, iar de două-trei ori pe an se văd şi la mijlocul drumului, sau în America, pentru a mai trage câte o bârfă. Ramona s-a ocupat săptămâna trecută şi de parastasul de trei ani pentru mama sa, Veronica Bulai. Femeii i-a căzut în cap un bolovan, chiar lângă Peştera Polovragi, din  judeţul Gorj.

E vedeta prezentărilor de modă

Ramona Gabor  a debutat în modeling în România, astfel că experienţa de pe podiumurile mioritice i-au prins bine şi în Dubai. Acolo, ea are contracte de imagine, iar în martie, şi-a lansat prima colecţie de haine. Doar din contractul cu un salon de înfrumuseţare şi-a îngroşat conturile cu 10.000 de euro. Ramona câştigă de zece ori mai bine decât în ţară, şeicii fiind mult mai generoşi cu modelul născut în Bacău, oferindu-i şi  câte 1.000 € pe o prezentare.

Mai multe