Motivul pentru care toate vedetele au ratat nunta Augustei Lazarov

28 septembrie 2015 10:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

A început sezonul nunților pentru vedetele din showbiz-ul românesc. Duminică (27 septembrie), Augusta Lazarov (40 de ani) s-a măritat cu alesul inimii ei, scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani), dar cele mai multe vedete s-au dus la o altă nuntă mondenă, care a avut loc în afara Capitalei. Unii dintre nuntași, artiști cunoscuți, s-au urcat pe scenă și au făcut senzație.

Șerban Cazan (27 de ani), producător de succes la HaHaHa Production, a strâns toate personalitățile importante din showbiz la nunta lui.

Nume sonore din industria muzicală s-au strâns la un local de fițe din Săftica, la 30 de km de București, pentru a lua parte la cel mai important eveniment din viața lui Șerban și a Alecsandrei Cazan.  oredana, Smiley și Alex Velea nu au fost niște invitați oarecare. Aceștia s-au urcat pe scenă și au făcut show de zile mari, pentru prietenul lor. Printre nuntași s-au numărat și CRBL, Jorge, Gina Pistol, Speak, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Cum s-au distrat vedetele la nunta lui Șerban Cazan

Cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc s-au „bătut” în ținute sexy.  Andreea Bănică a furat privirile tuturor într-o rochie roșie cu un decolteu generos. Loredana a optat pentru o ținută elegantă de culoare neagră. Adelina Pestrițu a ales să nu își arate deloc pielea, într-o rochie superbă, lungă cu mâneci evazate.

Mai multe