Motivul pentru care Tora Vasilescu nu are copii

7 iulie 2017 19:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai iubite actrițe din România s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, însă recent a fost omagiată la TIFF, la Cluj, unde a primit un premiu de excelență.

În cel mai recent număr al revistei “OK!”, Tora Vasilescu (66 de ani) și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele pentru care nu are copii.

„Am rămas însărcinată când am intrat la Teatru. Ce era să fac? Să-l opresc? Să mă ierte Dumnezeu. Apoi m-am căsătorit, iar soţul meu de atunci (regizorul Mircea Daneliuc, n.r.) cu care am fost zece ani, pur şi simplu nu a vrut copil. A spus că nu vrea să-i fie îngrădită libertatea de-a lupta într-o societate cu cenzură. Iar o femeie nu poate hotărî de una singură”, a povestit Tora Vasilescu pentru revista “OK!”.

Şi tot actriţa a mai spus că la Buftea, acolo unde s-a retras într-o căsuță splendidă, are 3.500 de metri de teren, pe care îi lucrează singură, grădinăritul fiind acum marea ei pasiune. Îi este alături cel de-al treilea soț, Alain Vrdoljak, un francez de origine croată, pe care l-a cunoscut în 1991 și cu care s-a căsătorit în 1994.

Mai multe