Motivul real al despărţirii Roxanei Nemeş de Radu Groza! Impresarul dă cărţile pe faţă

27 aprilie 2015 17:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Nemeş (26 de ani) şi Radu Groza (43 de ani) s-au despărţit după o relaţie ce a durat şase ani. Ea a fost invitată luni seara în emisiunea ''Teo Show''. Solista a mărturisit că despărţirea de Radu Groza nu a survenit din cauza infidelităţii şi că cei doi aveau probleme de mai mult timp. Impresarul, însă, o contrazice şi spune că lucrurile stau cu totul altfel.

''Nimeni nu îţi ştie problemele din casă, problemele din viaţa intimă. Am fost directă, nu m-am ascuns cu nimic de el. I-a plăcut bine, nu i-a plăcut, iar bine. Nici în faţa lui nu m-am ascuns cu nimic. Radu şi cu mine avem de foarte mult timp probleme în cuplu. Am zis să luăm o pauză ca să rezolvăm problemele, el a zis că nu le vede. Eu am luat decizia de a pleca de acasă. Am plecat de o săptămână de acolo. Acum stau singură. Eu nu am spus nimănui problemele noastre, doar familia mea a ştiut. Ei sunt lângă mine, m-au ajutat ori de ori am nevoie. Nu am vrut să se ajungă în presă. Îl apreciez foarte mult ca om şi apreciez ce a făcut el pentru mine. Am fost o echipă împreună. Eu ştiu doar că vreau să îmi continui cariera muzicală. Eu nu îmi las cariera. Roxana Nemeş nu o să dispară'', a precizat aceasta, în direct, în platoul emisiunii Teo Show.

Roxana Nemeş a mai precizat: ''Nu este adevărat că am plecat din cauza altui bărbat. Nu există niciun bărbat în viaţa mea şi nicio femeie în viaţa lui, din câte ştiu eu. E urât să implicăm oameni care nu au nicio legătură'', a mai spus ea, la Kanal D.

Radu Groza a intrat, în direct, prin telefon, unde a declarat motivul despărţirii de blondină. El este convins că la mijloc este un alt bărbat.''Nu sunt foarte bine, dar asta e situaţia. Am fost gelos, şi ea a fost geloasă, dar am încercat să nu ne dăm motive de gelozie. Noi am început relaţia şi singurul lucru pe care i l-am cerut Roxanei a fost sinceritatea. Dacă apare altceva şi nu ne mai iubim să ne spunem în faţă. Felul în care a plecat ea a fost total surprinzător. Eram plecat la o întâlnire pentru un concert la care trebuia să cânte şi ea. Am sunat-o să ii spun ce am făcut cu acel concert. Nu mi-a răspuns. Când am ajuns acasă, era să fac infarct. Nu mai era niciun lucru de-al Roxanei. Era corect să discutăm. Poate am greşit fiecare dintre noi, dar hai să ne despărţim frumos, să stăm de vorbă. Roxana l-a sunat de 10 ori pe zi pe un bărbat (n.r. Călin Hagima). Roxana l-a sunat de 10 ori pe un bărbat şi m-a minţit. Ea l-a sunat în acea zi pe Călin de vreo 10 ori. A zis că vrea să îi facă un videoclip. Acest om există de un an. O dată când m-am întors la 3 noaptea acasă, Roxana vorbea cu domnul Hagima. Nu ştiu ce aveau de vorbit, probabil tot de videoclip'', a mărturisit Radu Groza.

La auzul celor spune de fostul ei iubit, Roxana a luat foc: ''Radu e gelos, e normal. Da, e adevărat. Nu aveam voie să vorbesc cu nimeni şi să mă mişc fără Radu Groza. Călin a făcut mai multe clipuri pentru mai mulţi artişti. Nu e frumos să bagi omul acesta între noi, poate are soţie. Tot timpul ai găsit un vinovat. Eu am hotărât să plec de acasă, dar nu pentru cineva. Nu e frumos să ne spălăm rufele la tv, hai să încheiem discuţia aici. Ştii foarte bine că sunt alte probleme între noi. Dacă eşti bărbat matur, terminăm discuţia aici'', a conchis Roxana Nemeş.

Mai multe