«Muntele» Sandu Lungu a făcut praf trei pizza în 10 minute

14 august 2017 20:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este o raritate să-l vezi pe Sandu Lungu la plajă, dar iată că fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini unice cu familia uriaşului. Gemenii acestuia au făcut senzaţie pe plajă, iar soţia a renunţat la sutien. El a preferat să-şi potolească foamea cu trei pizza!

Ai impresia că este o brută, mai ales că are un palmares bogat: campion mondial la judo U20, luptător MMA, fost dansator la PRO TV, înălţime 1,82 şi 150 de kilograme la purtător. În ciuda imaginii, Sandu Lungu (42 de ani) este cel mai blând om, un soţ romantic şi un tată iubitor.

Weekendul trecut, “Muntele Bihorului”, cum i se spune luptătorului, şi-a dus familionul pe Litoral, iar fotografiile cu cei patru sunt senzaţionale. Cu cea de-a doua soţie, Clara, Sandu Lungu are gemeni în vârstă de 2 ani, pe nume Alexandru şi Floria. Micuţii s-au jucat alături de mama lor, care arată impecabil după naştere, în timp ce tatăl i-a vegheat din spate precum un vultur, stând pe un scaun portocaliu, în formă de tron. Evident, şezlongul ar fi fost prea delicat şi strâmt pentru fizicul său. La un moment dat, Sandu şi-a dorit un moment de “intimitate” cu trei pizza, aşa că şi-a lăsat gemenii să se distreze cu biberoanele lor, iar el s-a retras să “pape” în linişte. Bineînţeles, i-au fost necesare fix zece minute să le dea gata, iar după acest festin, s-a aşezat graţios la malul mării, precum o sirenă. 

Mai multe