Mutu se chinuie să divorțeze de Consuelo, ca să facă un copil cu Sandra

4 iulie 2016 22:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este fericit, liniştit şi aşteaptă din clipă în clipă ca Sandra Bachici să-i dea vestea cea mare: că o să fie tătic. Pentru ca lucrurile să se desfăşoare într-un cadru legal, Adrian Mutu face demersurile pentru ca divorţul de Consuelo Matos să fie recunoscut şi în România.

În ultima vreme, Adrian Mutu (37 de ani) a avut o serie de realizări în viaţa personală. A cerut-o de soţie pe Sandra Bachici (22 de ani) după numai două luni de relaţie, s-au căsătorit pe 1 ianuarie, în Cuba, chiar de ziua ei, iar acum Adrian Mutu e nerăbdător ca fe­­meia pe care o iubeşte să îl facă tătic. Pentru ca viaţa lor să se desfăşoare într-un cadru legal, fostul fotbalist a cerut să i se recunoască divorţul de Consuelo Matos şi în România. M

utu s-a separat în mare secret, în 2014, în străinătate, însă fiind cetăţean român, certificatul de divorţ trebuie legalizat şi în ţară, aşa că fotbalistul a fost nevoit să facă demersurile în acest sens. El a depus recent la Tribunalul Bucureşti o cerere care are ca obiect „recunoaşterea înscrisurilor şi hotărârilor străine, Republica Dominicană”, iar termen de judecată a obţinut abia în septembrie. 

“Am terminat cu divorţul, însă mai trebuia legalizat şi în ţară. Cu mama fetelor am o relaţie civilizată. Suntem preocupaţi să le creştem frumos. Acum o lună am fost să le văd. Au terminat şcoala cu bine. Cea mare e în clasa a treia, mezina într-a doua şi au terminat cu rezultate mulţumitoare. Adriana a ieşit prima din clasă, cea mică, Maya, a doua”, a declarat Adrian Mutu, pentru Click!

S-a pus pe treabă să o lase pe Sandra însărcinată

Chiar dacă are trei copii, fostul fotbalist aşteaptă şi un al patrulea moştenitor. ”Deocamdată nu ştim dacă Sandra e însărcinată, noi muncim la asta. E cam devreme să ştim rezultatul. Eu îmi doresc foarte tare un băieţel, să echilibrez situaţia. Sandra e în asentimentul meu. Cât despre planuri pentru vara aceasta, nu ştiu ce voi face. Negociez cu câteva echipe să-mi încep cariera ca antrenor, iar dacă nu se va materializa, vom pleca într-o vacanţă”, ne-a mai spus Adi Mutu.

Mai multe