Muzica Fly Project a ajuns pe Netflix

5 mai 2020 19:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

„Toca Toca”, una dintre cele mai iubite piese ale trupei Fly Project, a ajuns pe coloana solonă a unui film polonez lansat anul acesta în cinematografe și difuzat pe Netflix internațional.

După ce a cucerit China și a avut milioane de vizualizări în toată lumea, piesa „Toca Toca” a intrat și în rețeaua internațională Netflix, pe coloana sonoră a filmului “365 days”. „Propunerea pentru Toca Toca a venit firesc, pentru că a mers și merge foarte bine, am primit foarte multe solicitări de colaboarare, pe diverse zone. Spre exemplu, a fost preluat și de unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America și Canada, „So you think you can dance”. Acum, împreună cu echipa noastră, am aprobat această apariție pe coloana sonoră a acestui film polonez. Din păcate, pandemia a afectat evoluția lui în cinematografe, așa cum s-a întâmplat cu toate filmele lansate în această perioadă, 365 days fiind lansat la scurt timp pe Netflix”, spune Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project.

Chiar dacă pandemia le-a afectat și lor calendarul de turneu, având toate evenimentele amânate sau anulate deocamdată, Tudor și Dan și-au mutat munca în studio, unde lucrează la un nou single. Așteaptă cu nerăbdare să se revină la normal și să continue turneul #WeMakeTheWorldDance, atât în țară cât și în străinătate. “Ne este dor de oameni și de scenă”, spun cei doi artiști.

Poți asculta piesa lor mai jos.

Mai multe