Nadia Comăneci, criticată: A purtat un prezervativ pe post de rochie

12 ianuarie 2016 14:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Admirată fără rezerve de actorii care au participat la decernarea Globurilor de Aur, în noaptea de duminică spre luni, 10-11 ianuarie, Nadia Comăneci a fost apru criticată în țară pentru ținuta pe care a ales-o. ”A purtat un prezervativ pe post de rochie”, a comentat Iulia Albu pe blogul personal.

Fosta mare gimnastă a participat la noaptea Globurilor de Aur împreună cu soțul ei, Burt Conner, și a fost asaltată de actorii care și-au amintit că i-au urmărit performanțele sportive.

Nadia a ales o rochie neagră, tip sirenă, cu jumătate de top din dantelă, care-i lăsa la vedere sutienul. ”Nadia Comăneci la Golden Globes și montruosul monolog al unei apariții de coșmar. O iubesc pe Nadia, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că doamna noastră de aur a purtat un prezervativ pe post de rochie”, a scris Iulia Albu pe contul personal de Facebook.

”Nu am nicio problemă cu Nadia Comăneci, dar acum nu cred că este cazul să-i acordăm circumstanțe atenuante. Mai ales că este de multă vreme în circuitul ăsta. Nu înțeleg de ce a simțit nevoia sa-si ia o rochie atât de transparentă în partea de sus. Este puțin ștearsă, seamănă cu Demi Moore. Nu prea avea cum să poarte cineva de calibrul Nadiei o astfel de ținută, îmi pare foarte rău. Cred că este cea mai proastă ținută pe care am văzut-o la Globurile de Aur”, a detaliat fashion editorul pe blogul personal.

Mai multe