Nadia Comăneci, nota 10 la 53 de ani! Cum arată în costum de baie

10 octombrie 2015 13:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci (53 de ani) are o siluetă de invidiat, care se datorează anilor de muncă și concursurilor olimpice la care a participat. A câștigat cinci medalii olimpice de aur și a fost prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la o competiție, în anul 1976. Acum, Nadia a s-a fotografiat într-o ipostază inedită, similară cu o poză devenită celebră în toată lumea, care amintește de acel moment istoric.

Fosta gimnastă este activă pe rețelele de socializare. Nadia Comăneci a publicat două imagini inedite, una din 1976, alta din 2015. Sportiva are mare grijă de corpul ei și a demonstrat-o prin fotografie în care amintește de momentul istoric în care a cucerit întreaga lume.

1976 vs 2015

Nadia este într-o formă maximă și are un tonus muscular de invidiat. Fosta gimnastă i-a cucerit pe prietenii ei virtuali cu  fotografia inedită pe care a publicat-o pe contul ei personal de Facebook. Nadia Comăneci a refăcut o imagine memorabilă din istoria jocurilor olimpice. Imaginea a fost pe placul admiratorilor ei, strângând peste 3.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

Mai multe