Nadine, erai mai bună acum 5 ani!

2 octombrie 2009 16:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mulatra Nadine a revenit în România după o absenţă de cinci ani. Dacă înainte era o adevărată bombă-sexy, nelipsită din revistele şi calendarele pentru adulţi, acum abia dacă mai atrage câte o ocheadă masculină.

Surprize, surprize, joi seara în clubul Gaia, acolo unde şi-a făcut apariţia, din senin, frumoasa Nadine Voindrouh.

Invitaţii prezenţi la lansarea unui produs cosmetic marca "Rimmel" au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o în faţa ochilor pe fosta cântăreaţă de la „Şcoala Vedetelor", plecată de cinci ani în America.

Bărbaţii s-au înghesuit să o admire de aproape pe mulatră, recunoscută pentru dotările ei naturale sută la sută, însă s-au retras dezamăgiţi, pentru că Nadine a venit îmbrăcată până-n gât.

Aceştia vor fi nevoiţi să viseze în continuare la pictorialele sexy cu vedeta, pentru că deşi are un corp de invidiat, Nadine preferă să nu se mai afişeze cu ţinute provocatoare.

Ba mai mult, ea a fost distantă şi cu ziariştii: „Abia am venit în România. Sunt bulversată. Trebuie să mă obişnuiesc cu lumea, pentru că s-au schimbat multe lucruri de când am plecat, a spus vedeta pentru Click!

Sora ei s-a sinucis anul trecut

Nadine a mai revenit în ţară anul trecut, în urma sinuciderii surorii sale, însă nu a apărut deloc în public.

Sora sa, Ana Voindrouh, în vârsta de 29 de ani, s-a aruncat, în luna iunie a anului 2008, de la balconul unui apartament situat la etajul zece al unui bloc din Capitală.

În urma impactului cu solul, tânara a murit pe loc.

Geanina Coronda, "invidioasă" pe Nadinne

Mai multe