Naomi Hedman a împlinit 28 de ani. Mesajul transmis de iubitul ei, Florin Ristei

24 martie 2021 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Naomi Hedman a împlinit 28 de ani, iar Florin Ristei i-a transmis un mesaj emoționant. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ruptă din filme.

Frumoasa Naomi Hedman a împlinit vârsta de 28 de ani pe 23 martie, iar fanii au aflat despre acest eveniment după ce Florin Ristei a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Iubitul acesteia a postat pe Instagram o fotografie cu ea de la Super Neatza cu Răzvan și Dani alături de un mesaj în care el i-a făcut o declarație de dragoste.

Florin Ristei a descris-o pe iubita lui ca pe unul dintre cei mai extraordinari oameni pe care i-a întâlnit.

„La mulți ani unuia dintre cei mai extraordinari oameni pe care i-am cunoscut. Te iubesc, Naomi!”, a scris Florin Ristei pe rețelele sociale.

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au întâlnit în anul 2020, când frumoasa englezoaică a pășit pe scena X Factor în calitate de concurentă. În audiții, Florin Ristei a urcat și el pe scenă și a cântat alături de Naomi. Tânăra a ajuns până în Bootcamp, dar parcusrul său în competiție s-a oprit acolo. Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Florin Ristei a vorbit despre începutul relației sale cu Naomi.

Artistul a declarat că relația ar fi putut începe mai devreme dacă și-ar fi dat seama că sentimentele sunt reciproce, dar nu și-au dorit să „fure startul” și să înceapă o relație cât timp Naomi încă se afla în competiția X Factor. După ce au început relația, Florin Ristei a povestit că a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama: ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

Mai multe