Narcisa Guţă nu renunţă nici în ruptul capului la regele manelelor: ''Eu îl iubesc pe Nicolae aşa cum este''

18 septembrie 2014 0:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din dragoste pentru Nicolae Guţă, Narcisa a trecut de-a lungul timpul, de la stări de bucurie, la stări de nervozitate. Acesta vede negru în faţa ochilor, de fiecare dată când aude de femeile din viaţa manelistului.

L-a iertat de nenumărate ori, dar faptul că Nicolae ar putea să se îndrăgostească de Beyonce de România, cea care de curând i-a dăruit acestuia al zecelea copil, i-a pus capac Narcisei. Cu toate acestea, iubirea ei pentru el nu s-a stins, în ciudat faptului că manelistul mai umblă şi cu alte femei.

Invitată la Wowbiz, miercuri seară, fosta iubită a lui Guţă, Narcisa s-a dezlănţuit şi a prezentat o serie de dovezi, conform cărora ea este singura femeie la care Nicolae se întoarce de fiecare dată.

''Când vreodată o să mă lase pe mine Guţă? Eu il iubesc pe Nicolae Guţă aşa cum este. E mai bine că umblă cu femei, şi nu umblă cu bărbaţi. Nu pot să îmi stric eu treburile din cauză că a făcut el un copil. E problema lui, dacă fetiţa Biocarpetei este făcută cu el. Eu sunt cununată în faţa lui Dumnezeu cu el'', a precizat Narcisa, la Wowbiz.

Narcisa nu l-a iertat nici pe Luis Lazarus, care a tot atacat-o pe parcursul emisiunii: ''Tu vorbeşti în pungă? Du-te după Elodia'', i s-a adresat Narcisa acestuia, în emisiunea Wowbiz.

Mai multe