Narcisa lui Guță s-a făcut gheișă ca să-l impresioneze pe manelist

7 octombrie 2015 10:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce Nicolae Guță a șocat telespectatorii unei emisiuni de noapte, îmbrăcat în calugăr budist, Narcisa s-a decis să îi calce pe urme. A venit îmbrăcată precum o gheișă războinică, spunând că în fiecare seară va avea o altă personalitate, urmând exemplul manelistului.

Narcisa și Nicolae Guță se întrec în vestimentația, la emisiunea lui Dan Capatos. Manelistul a venit îmbrăcat într-un cearșaf portocaliu și a spus că s-a decis să fugă în India, să scape de gura femeilor. Acum, supărată foc, Narcisa s-a hotărât să facă și ea senzație, îmbrăcată în gheișă.

"Dacă Guță a luat-o cu calea lui Buddha, eu sunt gheișă. Dacă tot ai tu nebunia ta, hai că o am și eu pe a mea. În fiecare seară o să am o altă personalitate", i-a spus Narcisa lui Guță.

După ce ea l-a acuzat pe manelist că s-a dat la nepoata ei tinerică, Guță a vrut să facă pace și s-a îmbrăcat în călăgăr budist. Acum, Narcisa a vrut să îi atragă atenția îmbrăcată în curtezană japoneză, dar Guță a fost oripilat de noul look de gheișă: "Zici că ești dracul din Cleanț".

Mai multe