Nașa Anamaria Prodan, despre problemele din căsnicia Andreei Tonciu: «Ea e vulcanică, el e gelos»

4 mai 2018 18:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ultimele zile, despre căsnicia Andreei Tonciu s-au vehiculat vrute și nevrute. Nu iese fum fără foc, iar ieșirile din ultima perioadă au adăugat "combustibil" la această situație.

Andreea a plecat la mare cu prietenele, de 1 Mai, iar Daniel Niculescu, soțul ei, a mers după ea, pentru a o aduce acasă. Surse din preajma fostei asistente tv spun că cei doi s-au certat în fața unui club, iar Dani ar fi tras de ea să o ducă la mașină. 

Cea care i-a ajutat să-și rezolve problemele de mai multe ori este nașa lor de cununie, Anamaria Prodan, care i-a băgat în ședințe pe cei doi. Și de această dată a avut ceva de spus în legătură cu conflictele dintre Andreea și Daniel.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Mai multe