Nașa Delia s-a spart în figuri la nunta lui Cotabiță. A cântat țigănește pe scenă

10 octombrie 2016 17:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

O superstiție din popor spune că mirii n-au voie să cânte la propria nuntă, lucru care i-ar feri de ghinion. Nimeni nu zice însă nimic de nași. Drept urmare, la nunta lui Gabriel Cotabiță, nașa Delia a pus mâna pe microfon și a dat-o pe țigănește alături de trupa lui Damian Drăghici.

În mare formă și cu apetit de cântat pe bune, Delia și-a luat rochia strălucitoare în mâini, s-a înfipt în tocurile uriașe, și-a aruncat mânile în aer și le-a urat ”Casă de piatră!” proaspeților însurăței pe ritmuri țigănești, alături de trupa lui Damian Drăghici.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, i-au nășit pe Gabriel Cotabiță și Alina duminică, 9 octombrie. La biserica Mihai Vodă din București, nașa Delia a vut câteva probleme cu poșeta, pe care n-a avut cui s-o plaseze în timp util, așa că purtat-o pe umăr în timpul slujbei religioase.

La petrecerea dată de cei doi miri însă, Delia a fost în largul ei, mai ales că a fost rost de cântat, alături de o trupă foarte talentată. Nimic n-a împiedicat-o pe Delia să facă spectacol, nici tocurile uriașe, nici rochia midi, nici ”toanele” boxelor. Iar show-ul a fost foarte apreciat d einvitați, care au transmis în direct de la fața locului pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Mai multe