Naşa şi fina s-au întrecut în ţinute! Care a fost mai elegantă

14 aprilie 2018 17:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi importantă în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea tv şi-a creştinat fetiţa şi a avut emoţii uriaşe. Pregătirile s-au făcut din timp, iar doamnele au fost cele mai preocupate. Atât naşa Cristina Şişcanu, cât şi fina Gabriela Cristea au acordat mare atenţie vestimentaţiei. Prima a ales o culoare puternică din cap până în picioare, în timp ce cea de-a doua a optat pentru o nuanţă estivală.

Prima petrecere a Victoriei, fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda a început cu puţin timp în urmă, părinţii şi naşii fiind extrem de emoţionaţi. Ceremonia de creştinare a ajuns loc la o biserică din Corbeanca şi a început în jurul orei 14.00.

Primii care au ajuns au fost Gabriela şi Tavi Clonda. Prezentatoarea a optat pentru o rochie largă, care să-i ascundă urmele sarcinii.

Rochia midi a brunetei, cu mâneci despicate, în nuanţe de albastru şi alb a fost asortată cu o pereche de pantofi siletto de aceeaşi culoare. Tavi a optat pentru un costum bleumarin pe care l-a purtat cu cămaşă albă şi cravată. 

Naşa Cristina Şişcanu a optat pentru o rochie de culoare roşie, mulată, cu mâneci aplicate, a purtat voaletă şi sandale de aceeaşi culoare. Cristina Şişcanu s-a asortat şi fetiţa ei Petra, pe care a îmbrăcat-o tot în roşu. Naşul Mădălin Ionescu a îmbrăcat un costum negru şi cămaşă bleumarin. Acestea au fost ţinutele de la biserică, la petrecere doamnele având pregătite alte rochii, semnate de designeri români. 

Mai multe