Natalia Mateuţ îşi vinde genţile vechi în stradă - FOTO

7 iulie 2010 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lui Dorin Mateuţ a găsit soluţia perfectă pentru a avea o garderobă de invidiat şi în plină criză financiară. Vedeta poartă hainele şi genţile doar de câteva ori, după care le vinde şi îşi recuperează jumătate din bani.

Admiratoare înfocată a hainelor şi a genţilor scumpe, de firmă, vedeta are o garderobă impresionantă, pe care o înnoieşte o dată la câteva luni. Cu toate acestea, vedeta nu aruncă nimic din ceea ce nu mai poartă, ci vinde obiectele vestimentare, la rândul ei.

Natalia a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în urmă cu două zile, în zona Dorobanţi, când le-a dat unor bărbaţi două poşete de firmă: „Unul dintre cei cu care m-am întâlnit este unchiul meu. I-am dat lui două genţi să le vândă. Una dintre ele este a mea, a costat 800 de euro şi vreau pe ea 400 sau 450", a declarat vedeta, pentru Click!

Natalia Mateuţ are stofă de afacerist. O dată la câteva luni, strânge toate hainele de care s-a plictisit şi le transportă la un magazin de profil, pentru a le vinde:„Eu aşa procedez cu multe dintre hainele de firmă pe care mi le cumpăr.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Natalia când face bişniţă în Dorobanţi

Le port o perioadă, după care le duc la buticul Dianei Heidingher şi îmi recuperez cam jumătate din suma pe care am plătit-o eu iniţial", ne-a mai spus bruneta.

Citeşte şi:

Natalia Mateuţ se visează la TV! "Mi-ar plăcea să citesc de pe prompter" - VIDEO

Natalia Mateuţ a primit cadou un Audi TT

Mai multe