Natalia Mateuţ şi-a arătat sânii în prima semifinală "Splash"!

28 august 2015 21:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Natalia Mateuţ (24 de ani) a înnebunit juriul şi spectatorii de la "Splash!" cu formele ei sexy. După ce la ediţia din urmă cu o săptămână şi-a arătat fundul, vineri seara, bruneta le-a oferit privitorilor imagini fierbinţi cu ea într-un costum de baie extrem de decoltat. Fosta asistentă tv a executat o săritură curtajoasă de la platforma de zece metri.

Juriul a decis să o aducă în prima semifinală pe Natalia Mateuţ. Impresionaţi după ce bruneta a executat o săritură complicată în urma căreia a rămas fără bikini, Cosmin Seleşi, Ozana Barabancea şi Cătălin Preda i-au mai dat o şansă fostei asistente tv şi bine au făcut, căci Natalia nu i-a dezamăgit.

A purtat un costum de baie întreg, dar extrem de sexy, foarte decoltat în zona bustului, astfel că brunetei i s-au văzut sânii în toată splendoarea. Vedeta a sărit împreună cu vărul său. A încercat o săritură "elegantă" de la platforma de zece metri, însă la intrarea în apă bruneta nu şi-a mai păstrat echilibru. A fost depunctată, însă juriul nu a putut să nu remarce frumuseţea Nataliei.

Cu această ocazie, ea a primit din partea juraţilor o diplomă care îi alocă titlu Miss Splash! 2015, distincţie care bucurat-o mult pe brunetă. 

Mai multe