Nelu Cortea sare în apărarea lui Cătălin Bordea, după ce fosta soție a dezvăluit motivele despărțirii. A pus-o la zid pe Livia Eftimie: „I s-au aprins călcâiele după altul”

30 iulie 2024 8:11   Vedete românești

Nici bine nu și-a spus partea de poveste referitoare la separarea de Cătălin Bordea, întrucât Livia Eftimie a fost pusă la zid de mai mulți apropiați de-ai comediantului. Nelu Cortea, coleg de scenă și prieten cu Cătălin Bordea, a expus mai multe dedesubturi din fosta lor relație. 

Livia Eftimie a ieșit public și a vorbit despre motivele care au condus la separarea de comediant. Printre declarațiile brunetei s-au numărat unele referitoare la faptul că nu a avut parte de susținere din partea fostului soț și a trecut singură prin multe greutăți. 

Nelu Cortea: „Toți am încercat să te ajutăm!”

De asemenea, Livia Eftimie a mărturisit că s-a ocupat de cariera comediantului și că pe ea s-a pus pe ultimul loc. Nelu Cortea nu s-a mai abținut și a oferit o replică celor spuse de ea. 

„N-ai fost lasata 'singura' Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri.

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e singură, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață balenciagan, nu e tot singur pe scenă? De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință?

De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe Facebook.

Mai multe