Nelu Ploieşteanu, mesaj emoţionant pentru soţia înşelată - EXCLUSIV

1 iulie 2014 23:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

„Nu-mi arde de nici o despărţire! Normal că mă voi întoarce acasă”. Aflat la mare, unde are contract pe toată perioada verii, Nelu Ploieşteanu i-a transmis soţiei sale, Elena, un mesaj emoţionant prin intermediul emisiunii Click! de la Prima Tv.

După 42 de ani de mariaj, liniştea familiei Ploieşteanu a fost zdruncinată din temelii când soţia lăutarului, Elena (58 de ani), a răbufnit. Femeia a susţinut că nu mai suportă să fie înşelată cu tânăra cu care soţul ei ar fi „cuplat” de 13 ani. Nelu Ploieşteanu (64 de ani) n-a mai vorbit de o lună cu soţia lui, de când a izbucnit scandalul, dar acum i-a transmis un mesaj de la Mamaia, acolo unde cântă în fiecare seară. „În primul rând mie nu-mi arde de nici o despăţire. Normal că eu mă întorc acasă, pentru că e şi casa ei şi a noastră. Mi-e jenă de vârsta mea. Elena să fie liniştită, pentru că nu există o altă femeie în viaţa mea. Totul a fost ceva trecător iar eu niciodată nu mi-am lăsat familia, fetele mele pot să confirme am fost alături de ea. Da, îmi iubesc soţia”, a declarat Nelu Ploieşteanu.

Artistul va cânta până în septembrie la mare, la „Terasa cu flori”, însă spune că nu-şi uită familia din Bucureşti. El trimite frecvent bani acasă pentru tratamentul băitaului cel mare, care suferă de tetrapareză spastică şi are în permanenţă nevoie de îngrijire.

Mai multe