Nepoata lui Florin Salam, mesaj dureros după moartea tatălui ei: "Te iubesc, tătuc!

28 septembrie 2020 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vorbe, lacrimi și poze. Astea i-au mai rămas acum nepoatei lui Florin Salam, Bianca Stoian, care și-a pierdut tatăl mult prea devreme. Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus, având și alte probleme de sănătate.

Bianca Stoian, o adolescentă frumoasă-foc, a făcut o postare pe pagina ei de Facebook, în care își exprimă durerea pentru pierderea părintelui. Nelu Stoian a murit în spital, vineri seara (25 septembrie), după o suferință de aproape două luni, din cauza problemelor la plămâni, combinate cu diabet, acestea agravându-se după ce a fost confirmat cu COVID-19. Nepoata lui Florin Salam a publicat și câteva imagini care o înfățișează alături de Nelu Stoian.

"Tăticul meu, astăzi realizez că de acum înainte nu o să te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea. Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc că ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun. Chiar dacă eu îmi doresc să ai grijă de mine de aici, de lângă mine, știu că de acolo de Sus, unde te-ai dus, o să mă îngrijești în continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și până acum. Îți promit că o să te fac mândru și că o să țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o să fiu cuminte și o să fiu un exemplu exact asa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu. Mi-aș dori să pot să te mai țin măcar o dată în brațe și să-ți simt căldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine, să-ți spun cât de mult te iubesc. Te iubesc, tătuc! O să-mi fie dor de tine, sufletul meu", a scris Bianca Stoian pe Facebook. 

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, după ce în urmă cu două luni s-a infectat cu COVID-19. A decedat pe 25 septembrie.

Citește și:

Nelu Stoian va fi înmormântat lângă Fănica, prima soție a lui Florin Salam

Florin Salam și nepotul său, aniversări triste. Nelu Stoian va fi înmormântat cu doar o zi înainte

Mai multe