Nepoata Stelei Popescu, durere şi neputinţă la cimitir

26 noiembrie 2017 18:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Printre sutele de persoane care au vărsat lacrimi amare duminică, 26 noiembrie, la înmormântarea Stelei Popescu s-au aflat şi numeroase vedete, colegi de scenă ai regretatei actriţe.

După ce i-au spus “adio” reginei comediei, aceştia şi-au găsit cu greu cuvintele pentru a le consola pe fiica şi pe nepoata Stelei Popescu, Doina Maximilian (62 de ani) şi Stanca Radu (33 de ani).

Tânăra, care de curând o făcuse străbunică pe Stela Popescu, a fost un monument de durere la căpătâiul actriţei, dar şi-a adunat toate puterile pentru a-şi susţine mama în acele momente grele. Doina Maximilian a intrat în familia Stelei Popescu în 1972, când avea doar 16 ani.

„Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, pe Doina Maximilian. Avem şi o nepoată de la ea, Stanca Radu, care este o tânără actriţă foarte talentată”, povestea regretata actriţă Stela Popescu, pentru Click!

Stanca Radu este şi regizoare, şi scenaristă, iar în 2007 a primit Marele Premiu “Cinemaiubit” pentru scurtmetrajul “Ştefan”. Tatăl ei este actorul Radu Gheorghe. 

Mai multe