Nepoţica lui Mircea Badea este frumoasă, talentată şi face sfoara mai bine decât unchiul ei FOTO

2 iunie 2015 11:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nepoţica lui Mircea Badea face ce vrea, după cum povestea realizatorul tv într-una din emisiunile sale. După, şah, înot şi judo micuţa Rontzi, în vârstă de 7 ani, s-a dedicat dansurilor populare fiind membră a unui ansamblu format din copii.

Rontzi, nepoţica lui Mircea Badea este o campioană înnăscută. Dacă vârsta de 6 ani a dorit să facă judo, iar unchiul ei a aprijinit-o, la câteva luni după ce se apucase de acest sport, fetiţa devenea campioană naţională câştigând medalia de aur. Cum este o fire activă, judo-ul a plictisit-o rapid pe Rontzi aşa că a decis să-şi îndrepte atenţia spre ceva mai complex, dar şi mai feminin, alegând dansuri populare.

Fetiţa a fost prezentă alături de colegele sale în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" de luni, 1 iunie, unde au încântat telespectatorii cu talentul lor şi pofta de viaţă. Rontzi a demonstrat că achia nu sare departe de trunchi în familia Badea, aceasta executând o sfoară în direct, la fel cum şi unchiul ei o făcea în emisiuni în urmă cu ceva ani.

Mai multe