Nevasta lui Ilie, şefă de şantier cu minijup! Brigitte Sfăt îşi pune muncitorii «la respect», într-o rochie minusculă VIDEO EXCLUSIV

13 august 2015 22:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Să tot vii la muncă cu aşa şefă! Muncitorii angajaţi la “Academia Ilie Năstase” îşi clătesc ochii zilnic cu aparaţiile de senzaţie ale nevestei fostului mare tenismen. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Brigitte pe şantier, dând de zor indicaţii într-o rochie minusculă.

Nu trece o zi fără ca Brigitte (38 de ani) să nu verifice stadiul lucrărilor la complexul sportiv deţinut de soţul ei, Ilie Năstase (69 de ani).

Iată cum a venit Brigitte pe șantier

Brigitte Sfăt, extrem de sexy când dă indicaţii muncitorilor

Dacă s-ar face un top al celor mai sexy şefe de şantier, Brigitte Sfăt ar merita locul întâi cu prisosinţă. Zilele trecute, bruneta şi-a făcut apariţia la complexul din Pipera la volanul unui bolid alb. Îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare albă, nevasta lui Nasty i-a “ameţit” pe muncitori cu formele ei sexy.

Rochia brunetei se asorta de minune cu BMW-ul din dotare şi îi punea în evidenţă bronzul uniform şi picioarele interminabile. Brigitte nu a renunţat nici la tocuri şi a început să dea indicaţii preţioase lucrătorilor, care abia îşi puteau lua ochii de la sexy-şefa lor.

Pentru că o incomodau tocurile, fostul model s-a aşezat pe un scaun printre materialele de construcţie şi a supravegheat atent mersul lucrărilor. Cât timp a stat pe şantier, Brigitte nu a lăsat o clipă telefonul din mână. Cel mai probabil, aceasta îl ţinea la curent pe Ilie cu evoluţia lucrărilor. La final, le-a dat drumul acasă muncitorilor, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă. 

Mai multe