Nevasta lui Mărculescu: "E homosexual. Are vibrator acasă şi m-a rugat să..."

21 noiembrie 2014 19:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ella Nae, cea care i-a fost soţie lui Costin Mărculescu timp de două luni, a declarat că nu a întreţinut relaţii sexuale cu actorul deoarece acesta este homosexual.

Cei doi s-au jignit ca la uşa cortului în emisunea "La Măruţă" şi s-au acuzat de infidelitate, violenţă, hoţie şi escrocare.

Soţia actorului a declarat că acesta i-a băgat mâna în gât, aşa că a fost nevoită să se apere şi l-a lovit cu pantoful în cap. "Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban în casă în ultimele 2-3 luni", a mărturisit Mărculescu.

Ella Nae s-a apărat spunând că soţul său este lefter şi că ea a fost cea care l-a întreţinut în toată această perioadă: "Spunea că mi-a găsit un job la Miami, iar el voia să fie impresar şi să ia 70%. Voia să fie un întreţinut şi acolo".

"Îmi băteam joc de el!"

Pe tot parcursul intervenţiei în platoul emisiunii, cei doi şi-au adresat acuzaţii grave şi s-au întrecut în jigniri.

"Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are nici un Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Un alcoolic, nici nu puteam să stau lângă el din cauza mirosului. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. E un retard, nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar", a afirmat bruneta.

"Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! E homosexual. Are vibrator acasă şi m-a rugat să i-l bag în anus. A avut dreptate Mara Bănică, este gay. Eşti maro la funduleţ, aşa mi-a spus un prieten. Tu ai fetişurile tale", a continuat ea.

Nici Costin Mărculescu nu s-a lăsat mai prejos şi a ripostat dur: "Mă cert cu o curvă. E o mahalagioaică. Nesimţito! Am stat în casă cu o paraşută. M-a escrocat. Mi-a promis că îmi face un copil".

Costin Mărculescu a picat testul poligraf

Pentru a face lumină în acest caz, Cătălin Măruţă i-a dus pe cei doi la poligraf, pentru a vedea cine este sincer şi cine minte. Medicul care i-a testat pe amândoi a declarat că Mărculescu a minţit la toate cele patru întrebări, pe când soţia sa a răspuns sincer. "Eu n-am minţit cu nimica, eu nu meritam aşa ceva. Mă doare că tot ce a spus despre mine sunt minciuni. Mă mir că nu a picat ea. Eu spun adevărul şi ea minte. O femeie pe care am iubit-o enorm şi-a bătut joc de mine şi nu meritam", s-a apărat Costin.

Deşi divorţul celor doi încă nu s-a pronunţat, bruneta siliconată şi-a prezentat noul iubit în emisiunea unde a fost prezent şi soţul încornorat. Noul bărbat din viața Ellei se numeşte Dani şi o cunoaşte de zece luni. Soţia lui Mărculescu a anunţat că, imediat ce va divorţa, se va recăsători cu actualul iubit.

Mai multe