Nici ele nu-și mai recunosc în oglindă sânii cu care au pozat în Playboy! Potop de operații!

6 octombrie 2016 17:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu, Andreea Mantea, Rocsana Marcu, Loredana Chivu și Anda Adam, cei mai sexy "iepurași" Playboy, ba și-au pus silicoane, ba și le-au schimbat pe cele deja existente, așa că nimeni nu mai știe cum arătau sânii lor de odinioară

Anul trecut, în aprilie, Loredana Chivu (26 de ani) și-a tăiat sânii pentru a patra oară, din dorința de a repara ceea ce, susține ea, că au greșit alți medici, dar și pentru a ajunge la mărimea dorită. Și-a pus câte 600 ml de silicon în fiecare sân, iar acum are două "mingi" de fotbal pe piept. Când s-a dezbrăcat în Playboy, în 2009, fosta asistentă a lui Dan Capatos era aproape plată, deși și atunci avea implanturi, dar cele mai mici de pe piață.

Nicoleta Luciu (36 de ani) deţine recordul apariţiilor pe coperta Playboy: şase, inclusiv pe o ediţie specială şi un dvd. Și toate cu sânii superbi, naturali, pentru care o adorau bărbații și o invidiau femeile. În 2012, după ce a născut tripleții, Nicoleta și-a pus silicoane-gigant, care i-au adus însă dureri cumplite la coloana vertebrală. Anul trecut, în decembrie, bruneta a decis să renunțe la "balcoanele" de 1,2 kg și și-a micșorat bustul cu două numere, la o clinică din Turcia.

Andreea Mantea (30 de ani) a fost una dintre cele mai sexy vedete Playboy, iar pictorialul din 2008 bântuie și acum imaginația bărbaților. Sânii pe care i-ați admirat însă atunci nu au nici o legătură cu cei de acum, pentru că bruneta de la Kanal D și-a schimbat implanturile în luna august, la medicul estetician Youssef Chawi. Mantea a dorit să-și repare sânii care se lăsaseră destul de mult, după nașterea micuțului David. În urma operației, care a durat două ore, medicul i-a înlocuit protezele vechi de zece ani cu unele mai performante și puțin mai mari, și i-a făcut și un lifting.

Nici Rocsana Marcu nu mai e ce a fost odată, în Playboy. Acum e chiar mai sexy, căci după două nașteri a decis și ea să-și "repare" sânii. La finalul lunii august, Rocsana Marcu a și ajuns în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan, același care i-a subțiat și talia în urmă cu șase luni, după ce i-a scos aproape 4 litri de grăsime. Vedeta, care a împlinit recent 35 de ani, și-a făcut cadou un bust nou și mai ferm, cu câte 530 ml de silicon în fiecare sân.

Anda Adam a pozat de două ori în Playboy, o dată la începutul carierei, în 2000, și a doua oară după ce și-a ”îmbunătățit” bustul, în 2002. Sânii ei naturali (foto sus) erau mici, dar fermi, dar punem pariu că puțini și-o mai amintesc așa. În urmă cu patru ani, solista și-a schimbat silicoanele care cam "ieșiseră din garanție".

Mai multe