Nick Rădoi a făcut Paştele cu iubita, cântăreaţa Alina Radi

8 mai 2013 13:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa milionarului Nick Rădoi nu este deloc una liniştită. Acesta a învârtit pe degete mai multe femei frumoase, fiind suspectat că ar fi avut o relaţie cu Anda Adam şi cu Anamaria Ferentz. Aceasta din urmă a locuit o perioadă în casa lui din Los Angeles, până când Alina Radi, iubita oficială a lui Rădoi, i-a cerut să plece.

După ce a reuşit să o dea afară pe Anamaria Ferentz, Alina Radi şi-a luat viza şi a plecat numai decât în America, pentru a se bucura de reuşita ei. Aceasta a avut parte de o primire demnă de un star de la Hollywood, Nick punându-i la picioare întreaga lui avere.

"M-a aşteptat în aeroport cu o limuzină plină de trandafiri. Erau bliţuri peste tot. Am avut fluturi în stomac. Acasă am avut parte de o cină foarte romantică: am avut un tort cu steagul Americii şi flori peste tot", a povestit Alina.

Alina Radi se simte foarte bine în braţele iubitului ei, Nick Rădoi

Cântăreaţa a mărturisit că este foarte încântată de faptul că a câştigat "bătălia" cu Anamaria Ferentz şi că aceasta a plecat din vila lui Rădoi.

"Sunt foarte fericită că a plecat şi îi mulţumesc că a respectat dorinţa mea. Mă bucur că m-a înţeles şi pe mine şi a decis că cel mai corect este să plece. Nu ştiu să îţi spun unde şi cum s-a mutat. Nici nu mă interesează foarte mult. Cel mai important este că nu am găsit-o acasă" , a spus Radi.

Bruneta a povestit că a petrecut un Paşte minunat alături de iubitul ei şi de prietenii acestuia şi că este fericită că este în sfârşit în braţele lui.

"De sărbători, Nick şi-a invitat peste douăzeci de prieteni la masă. A fost foarte drăguţ. Acum sunt acasă la mine, suntem acasă la noi. Suntem împreună, ceea ce e cel mai important şi suntem foarte fericiţi. Noi doi ne iubim şi nimeni nu va interveni între noi", a declarat Alina.

Mai multe