Nick Rădoi: «M-am decis, mă însor»

31 mai 2017 20:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a afişat cu femei voluptuoase, Nick Rădoi a decis că e momentul să se aşeze la casa lui. Dar nu vrea să se însoare cu o bombă sexy, ci cu o femeie cu capul pe umeri, mai matură. Inima lui bate acum pentru o constănţeancă în vârstă de 38 de ani pe care a cerut-o de nevastă la Monaco.

Se pare că abia acum, la 55 de ani, după cinci ani de burlăcie, Nick Rădoi şi-a găsit perechea şi îşi doreşte să aibă din nou o familie. Afaceristul a trecut printr-o căsnicie de 32 de ani, iar din 2012 a dus o viaţă de huzur. Mai ceva ca un Cassanova, Rădoi a dat petreceri cu blonde sexy, pe yahturi, în jacuzzi, şi şi-a adăugat în palmares românce celebre.

Acum, însă, vrea să treacă totul la capitolul amintiri şi asta pentru că simte că şi-a întâlnit sufletul pereche. Este vorba despre o constănţeancă frumoasă, pe nume Ioana, iar vârsta ei a fost detaliu important.

Aceasta are 38 de ani, iar Nick are la adresa ei numai cuvinte de laudă: ”Ioana este o femeie matură, are aproape 40 de ani, are o experienţă de viaţă pentru că a fost căsătorită şi are un copil mare, care se descurcă singur. Şi, da, pot să spun că vreau să mă căsătoresc acum”, ne-a spus Nick Rădoi. Cei doi s-au cunoscut în primăvară, prin intermediul unor prieteni, şi au bifat o vacanţă la Monaco, unde afaceristul a şi cerut-o de soţie.

Frumoasa brunetă vrea să se stabilească în America, motiv pentru care intenţionează să-şi închidă magazinul cu haine pe care-l avea în oraşul de la malul mării.

Mai multe