Nick Rădoi nu o iartă pe fata lui Vadim: "E obraznică şi needucată"

14 octombrie 2015 13:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

A vrut să ajute, dar din toată afacerea tot el a ieşit cu imaginea şifonată! Nick Rădoi nu mai are linişte de când Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a dezvăluit că a trebuit să-i returneze jumătate din sumă milionarului.

Nick Rădoi continuă să o pună la zid pe Lidia Tudor. Milionarul nu poate să treacă peste incidentul de săptămâna trecută când tânăra a apărut la televizor şi a mpovestit că a primit suma de 2.000 de dolari, dar o zi mai târziu a fost sunată să dea înapoi jumătate din sumă. Supărat că la mijloc s-a strecurat o eroare, milionarul a vrut să clarifice incidentul, însă, chiar şi după ce a stat de vorbă telefonic cu tânăra, aceasta nu i-a mulţumit pentru ajutor.

"Această fată este obraznică şi needucată. Am fost şi sunt foarte supărat . Eu am crezut că oamenii ăştia nu au ce mânca când am văzut la tv că scoteau lucruri din casă. A fost greşala mea pentru că am vrut să o ajut. Sunt mulţi alţi oameni care aveau nevoie de sprijin financiar. Fata asta este obraznică şi needucată. Am rugat-o să zică mulţumesc şi nu a vrut. Probabil că mi-ar fi mulţumit dacă i-aş fi dat un milion de dolari. Ea nu i-a mulţumit nici mesagerului, prietena Andreei Antonescu. A luat banii şi atât. Cel mai rău îmi pare de faptul că eu i-am dat acei bani din inimă şi am ajuns tot eu să fiu vinovat. Nu contrează cu cât o ajută cineva, chiar şi cu un dolar, ea ar trebui să spubă mulţumesc. E tris că fata lui Vadim a primit o astfel de educaţie", ne-a declarat Nick Rădoi.

Fata cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a intrat în direct luni seară (5 octombrie), la emisiunea ''La Măruţă'' de la Pro Tv, şi a mărturisit că a primit o donaţie de la Rădoi, în valoare de 2.000 de dolari, dar pe care a fost nevoită să o restituie. Ea a povestit cum a fost obligată să dea înapoi banii primiţi.

"Zilele trecute, m-a sunat Andreea Antonescu şi mi-a spus că are nişte bani de la Nick Rădoi. Ea nu era în Bucureşti şi mi-a propus să mă întâlnesc cu o prietenă de-a ei. Fata respectivă mi-a adus două mii de dolari. Voiam să plătesc o parte din datorie cu banii ăştia. Apoi, când eram la cimitir, m-a sunat fata respectivă şi mi-a spus că trebuie să dau banii înapoi. Să dau măcar o mie de dolari înapoi, pentru că acei bani erau pentru un caz umanitar de la o emisiune de televiziune. Mi-a spus că a fost o neînţelegere. M-am întâlnit cu ea, am dat 1000 de dolari înapoi, am pus-o să îi numere de faţă cu mine. I-am spus că o să donez şi ceilalţi 1000 de dolari, nu o să îi folosesc", a declarat Lidia Tudor la Pro TV.

"Eu cu domnul Nick Rădoi nu am vorbit, nu ştiu dacă banii aia chiar erau de la dumnealui", a adăugat tânăra. "A fost umilitor ce s-a întâmplat, să fie clar: noi nu cerşim! Dau toţi banii înapoi cu dragă inima pentru un caz umanitar", a mai adăugat Lidia.

Mai multe