Nick Rădoi pune la punct detaliile botezului fetiţei lui Florin Salam

24 octombrie 2015 12:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

A venit în ţară şi a dat iama în mâncarea românească! Nick Rădoi a revenit pe pământ românesc pentru a pune la punct ultimele detalii legate de botezul fetiţei lui Florin Salam şi a Roxanei Dobre. Milionarul le-a fost naş de cununie în această vară în America şi urmează să o creştineze şi pe fiica celor doi.

Nick Rădoi şi Florin Salam pregătesc marele eveniment din familia manelistului, botezul micuţei Jacqueline Maria. Bebeluşul s-a născut la începutul lunii septembrie, la o maternitate privată din Capitală. Până să stabilească cum va decurge întreaga petrecere dată în cinstea micuţei, milionarul a poposit în casa unor prieteni din Bucureşti unde se răsfaţă cu bucate tradiţionale.

"Ador mâncarea românească. M-am săturat de fiţe. Am mâncat sarmale, cu mămăligă, ciorbă de perişoare şi raţă pe varză. O să mă văd şi cu Florin la el acasă ca să discutăm despre botez", a declarat Nick Rădoi pentru Click!    

Afaceristul şi Florin Salam sunt prieteni de câţiva ani buni. Milionarul a acceptat să-l cunune pe artist în luna iulie, la Los Angeles, pe malul Oceanului, cu aleasa inimii sale, iepuraşul Playboy, Roxana Dobre. Bruneta a născut în urmă cu aproape două luni prin cezariană o fetiţă de nota zece care urmează să fie creştinată de Nick Rădoi.

Florin Salam s-a mutat recent cu Roxana sa într-un apartament dintr-o zonă selectă a Capitalei. Cântăreţul şi soţia sa locuiesc de puţin timp în zona de Nord a Capitalei, lângă Parcul Herăstrău.

Mai multe