Nick Rădoi, veste şoc de la iubită, în direct: "Vom avea un copil"

25 martie 2015 23:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Milionarul Nick Rădoi a primit o veste şoc de la iubita lui, în timpul unei emisiuni difuzate în direct.

Oana Iordache, iubita omul de afaceri stabilit în America, l-a anunţat pe acesta că este însărcinată. Momentul l-a făcut pe Rădoi să se piardă cu firea, deoarece nu se aştepta să primească o asemenea veste.

"Noi vom avea un copil de crescut împreună. Nick ştie toate lucrurile care s-au petrecut între noi. O să aveţi o surpriză, o să facem testul în direct dacă vreţi. Ştiai că nu mi-a venit menstruaţia de mult timp şi asta e... surpriză!", a declarat blonda la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

La auzul acestor cuvinte, Nick Rădoi a rămas fără cuvinte.

Nu mă face să leşin aici. Cu cine ai copilul ăsta, că eu am fost plecat...? Eu sunt bolnav acum, mi-ar trebui un wiskey. Nu a vorbit cu mine nimic... Baby, ce vorbeşti? Pentru mine este o bombă şi nu ştiu despre ce e vorba. Nu mai am cuvinte. E şocul prea mare ca să pot să îmi arăt fericirea. Dacă e băiat, trebuie să îmi poarte cineva numele: Nick Rădoi Junior. Nu ştiu de ce a făcut chestia asta înainte să vorbească cu mine. Sunt foarte supărat", a spus el, şocat.

Mai mult, Rădoi a schimbat placa şi a insinuat că iubita lui urmăreşte, prin acest fel, să-şi asigure viitorul din punct de vedere financiar. "Deci m-ai aranjat bine de tot. Vai de capul meu! I s-a îndeplinit planul", a mai spus el.

Mai multe