Nico a avut torturi cu artificii, Țăndărică-unul cu tobe

1 februarie 2019 21:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Nico a fost sărbătorită la un restaurant din Capitală, unde a avut parte de o petrecere surpriză. În schimb, la petrecerea de ziua lui din club, Ovidiu Lipan Ţăndărică l-a primit drept cadou-surpriză pe fiul lui, Alexander.

Nicoleta Matei (49 de ani), cunoscută publicului ca Nico, a fost sărbătorită de familie, prieteni şi de colegi, vineri seară. Cel mai frumos cadou de ziua ei a fost petrecerea-surpriză în sine, organizată de o bună amică. Artista ştia că e aşteptată la o şedinţă foto pentru o revistă şi s-a îmbrăcat la patru ace.

Când colo, la restaurantul „Mărul de aur” a fost întâmpinată cu confetti şi şampanie la o petrecere surpriză. Astfel, vedeta a fost sărbătorită în avans de cei dragi, joi seară, cu o zi înainte de data ei de naştere care e pe 1 februarie. La eveniment au venit bunele ei colege şi prietene Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Adina Buzatu şi Oana Roman care a fost şi amfitrioana serii.

Sufletul petrecerii a fost însă Adrian Enache, care a întâmpinat-o pe Nico cu prima serie de „La mulţi ani!” la microfon şi a făcut un show demn de un adevărat megastar. Pe parcursul serii, sărbătorita a primit urările de rigoare de la toţi ceilalţi invitaţi. Enache a ţinut să-i dedice cea mai nouă melodie a lui, compusă de Rareş Varniote (Free Deejays), apoi a cântat în duet cu Nico melodia „Un trandafir creşte la firida ta”. Toată lumea s-a simţit extraordinar şi a petrecut cu şorici, ceapă, jumări, cârnăciori, mici, fripturi şi murături preparate excelent de bucătarii restaurantului. S-a dansat pe rupte, după ce ringul a fost inaugurat de trupa de balet a Teatrului din Ploieşti, unde Nico e angajată. Cântăreaţa a primit o mulţime de flori şi de cadouri.

Şi Ovidiu Lipan Ţăndărică a petrecut joi noapte. Celebrul percuţionist şi interpret al piesei „Margareta” a împlinit joi 66 de ani şi cu această ocazie s-a aflat tot pe scenă. A susţinut un concert de pomină în clubul „The Fool” de pe Calea Victoriei, unde s-a distrat cu prietenii şi cu fanii lui până la miezul nopţii.

Din partea prietenilor a primit un tort ingenios în formă de tobe, realizat de cofetăria Sweet-Moments, însă cea mai tare surpriză a fost apariţia fiului său, moment care l-a emoţionat până la lacrimi. Alexandru trăieşte de mulţi ani în Germania şi vine destul de rar în ţară, însă iată că a ţinut să-şi felicite tatăl şi să-l îmbrăţişeze. Îmbrăcat în haine negre, cu chitara la purtător, Ţăndărică junior a făcut spectacol la ziua tatălui său. Au cântat împreună şi au fost intens aplaudaţi de spectatori.

Mai multe