Nico și-a pregătit tenul pentru noul videoclip

4 mai 2019 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nico se pregătește intens pentru filmarea noului videoclip, astfel că recent a început cu o ședință de înfrumusețare la estetician. Nefiind adepta tratamentelor invazive, artista a ales radiofrecvența.

„Sunt în regulă cu vârsta și cu tenul meu, mereu am considerat că am o genă bună, dar întotdeauna este nevoie de întreținere. Am apelat la serviciile dr. Ruxandra Sinescu-Băltățeanu pentru a trata micile probleme cu care tenul meu se confruntă, mai exact câteva pete pigmentare și o cuperoză, dar și pentru întreținere. După o discuție cu medicul specialist, mi s-a recomandat radiofrecvența. Sunt foarte fricoasă, tocmai de aceea nu am apelat la intervențiile estetice, dar această procedură este total nedureroasă. Se simt doar mici pișcături”, a declarat Nico. 

De cealaltă parte, doctorița ei ne-a spus. “I-am recomandat un tratament extrem de nou apărut de foarte puțină vreme pe piața românească și autorizat inclusiv în SUA, o radiofrecvență nanofracțională care combină energia electrică cu pulsurile magnetice. Tratamentul are multe avantaje, în cazul lui Nico îl vom folosi pentru petele pigmentare și pentru cuperoză”. 

Mai multe