Nicolae Botgros, distrus după moartea soției, regretă că a călcat strâmb: “Ne-am sfădit, că am greșit eu”

5 august 2021 17:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rămas fara soția cu care a împărtășit și bune și rele timp de 50 de ani, Nicolae Botgros este chinuit acum de regrete. Dirijorul de peste Prut nu-și revine după decesul soției sale, Lidia Bejenaru. Cântăreața s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni, după ce a suferit nu mai puțin de trei operații, fiind diangnosticată cu cancer la colon de mai mulți ani.

Moartea soției sale, Lidia Bejenaru, l-a pus la pământ pe Nicolae Botgros (86 de ani). Dirijorul nu mai este om de când a pierdut-o pe femeia care i-a fost alături timp de 50 de ani și care l-a înțeles până și atunci când a călcat strâmb, în afara căsniciei, făcând o fetiță cu solista Anișoara Dabija.

"Am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată"

La două săptămâni de la moartea Lidiei, Nicolae Bogros nu a mai rezistat și a recunoscut, chinuit de remușcări și regrete târzii, că a greșit mult în căsnicia cu Lidia Bejenaru, deși, într-un final, a decis să se întoarcă la soție și să-și lase amanta. „Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă...Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta”, a declarat Nicolae Botgros, în lacrimi, la Antena Stars. Nicolae Botgros a fost implicat într-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, Anișoara Dabija, artistă de muzică populară de peste Prut și cea care îi era amantă, i-a născut o fetiță. Dirijorul era căsătorit însă cu Lidia Bejenaru. Cei doi nu au divorțat, însă maestrul a recunoscut copilul făcut cu amanta.

Dirijorul s-a mutat în casa fiului: “Și periuța de dinți mă leagă de ea!”

După ce i s-a prăpădit soția, dirijorul Nicolae Botgros a decis să se mute în casa fiului său, Corneliu, și asta pentru că nu suportă să doarmă singur în casa în care a trăit atâția ani cu soția sa, Lidia Bejenaru. „Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia”, a mai povestit, devastat, Nicoale Botgros.

Lidia Bejenaru s-a stins din viață pe 26 iulie, la 68 de ani, aceasta suferind de cancer la colon. Solista de peste Prut a suferit nu mai puțin de trei operații în doar o săptămână, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Artista își doarme somnul de veci la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

Citește și:Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgrosicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita. Anișoara Dabija: „Nu regret, e un copil din dragoste

https://www.youtube.com/watch?v=jCR1dxcq0jQ&t=1s

Mai multe