Nicolae Botgros și-a recunoscut copilul secret, dar nu divorțează: "Aniversăm 49 de ani de căsnicie"

30 septembrie 2020 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are un copil dintr-o relație extraconjugală, pe care l-a recunoscut oficial, dar căsnicia celebrului compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău nu e în pericol. Nicolae Botgros neagă zvonurile că și-ar fi părăsit soția. Mai mult, pe 5 octombrie, aniversează 49 de ani de căsnicie.

În urmă cu doi ani și jumătate, maestrul Nicolae Botgros (67 de ani) a devenit tătic. Cântăreața Ana Dabija a adus pe lume o fetiță, pe Nicoleta, deși la rândul ei era căsătorită și avea doi băieți mari. Între timp, aceasta a divorțat și și-a crescut cei trei copii. Pe micuța Nicoleta maestrul Botgros a recunoscut-o și s-a comportat ca atare, ca un părinte responsabil, mai ales că acesta și-a dorit dintotdeauna o fiică. Totuși, gurile rele au spus că această situație i-ar fi adus scandal în casă și că și-ar fi părăsit soția, pe Lidia Bejenaru, cu care este împreună de aproape o jumătate de secol.

Nicolae Botgros a anunțat că nu s-a separat de soție

Compozitorul și dirijorul de peste Prut a lămurit chiar pe pagina sa de Facebook. "Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu….", a scris Nicolae Botgros. 

Citește și:

Bombă! Nicolae Botgros, tată la 65 de ani cu iubita tinerică

Noua modă în muzica populară: tătici la vârsta a doua

Mai multe