Nicolae Guță, de nerecunoscut! Fanii s-au îngrozit când au văzut cât a slăbit

27 august 2017 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolae Guță, unul dintre cei mai îndrăgiți și ascultați maneliști din România, a ajuns de nerecunoscut. Admiratorii săi virtuali s-au îngrozit când au văzut cât de mult a slăbit.

Manelistul a publicat pe 26 august o fotografie în care apare alături de un nepot, dar toți cei care au văzut imaginea și-au îndreptat privirile către Nicolae Guță, care a slăbit foarte mult, într-un timp extrem de scurt. Oare suferința pricinuită de divorțul de Cristina l-a pus la pământ?

Guță a publicat poza cu prilejul de a-l prezenta fanilor săi pe nepotul care va cânta alături de el la evenimente, însă mulți internauți s-au mirat de cât de mult s-a schimbat și i-au urat multă sănătate: „Pe chipul dumneavoastră se citește tristețe, amărăciune și parcă suferință”, „Doamne Guță, dar ce ai pățit, că arăți așa rău...? Bărbățelu’ ăla de româncă de la țară Cristina a făcut să arăți așa?”, „Doamne, da’ ai slăbit în ultimu hal, zici că ești bolnav, serios...cu părere de rău zic asta...”, au fost câteva dintre comentarii.

Mai multe