Nicolae Guță se întoarce la fosta soție? Cine i-a dat de gol

28 ianuarie 2018 17:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Narcisa şi Nicolae Guţă au avut multe obstacole în povestea lor de dragoste, însă ar putea exista o împăcare, în cele din urmă. Prietenii virtuali ai Narcisei sunt aproape siguri că cei doi vor fi din nou împreună.

Narcisa a publicat o fotografie pe o reţea de socializare, iar descrierea pe care a atribuit-o instantaneului i-a făcut pe prietenii ei virtuali să creadă că este vorba despre o împăcare între ea şi celebrul manelist.

"Să nu îţi fie frică să aştepţi. Din aşteptări se nasc binecuvântări minunate. Răbdare!", a scris aceasta pe Facebook.

Prietenii virtuali pe care îi are Narcisa pe aceeaşi reţea de socializare nu au stat nepăsători şi au întrebat-o dacă este vorba despre o împăcare cu celebrul manelist.

"Săraca de tine cât de mult suferi pentru Guţă. Eşti o frumoasă şi originală. Să dea Dumnezeu să vă împăcaţi şă să fii fericită şi tu şi băiatul tău", a replicat o prietenă virtuală. Iar mesajele au curs gârlă: "Hmmm...prevedem o posibilă împăcare între tine şi Nicolae", a adăugat o altă prietenă. 

Recent, Narcisa a început schimbările pe şi le-a dorit multe luni la rând. Merge la sală, şi-a refăcut dantura şi şi-a mărit buzele. Pe lângă toate acestea, Narcisa a mărturisit că are grijă ce mănâncă şi ţine o dietă specială.

Mai multe