Nicolai Tand e topit după soţia lui, care a fost fotomodel la Paris

17 decembrie 2017 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute, la avanpremiera de gală a filmului „Bullet Head – Capcană mortală” de la Cinema City din Afi, celebrul bucătar de la Antena Stars, Nicolai Tand, a venit însoțit de frumoasa lui soție, Monica.

Nu mulți știu, dar superba brunetă, care i-a răpit inima lui Nicolai, a fost timp de 14 ani model internațional, iar acum este blogger de beauty, fashion și lifestyle. Ei s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune, în Franța, unde ea locuia de câţiva ani, iar el muncea în localuri. Inițial au fost doar buni prieteni, se confesau, urmând ca, treptat-treptat, amiciția lor să se transforme într-o mare dragoste.

„Prima dată am întâlnit-o pe Monica la Paris, în cafeneaua «Etienne Marcel». Fiecare dintre noi venise să ia prânzul cu alţi prieteni, dar am sfârşit mâncând împreună. De atunci suntem nedespărțiți”, a povestit Nicolai Tand, într-un interviu. Monica a mărturisit că s-a întors în România după 13 ani de stat la Paris pentru a-l urma pe Tand. Cei doi au doi copii, o fetiță, Ilona (7 ani), și un băiețel, Iancu (4 ani și jumătate). 

Mai multe