Nicolai Tand îşi păstrează berea rece în rezervorul WC-ului din Maramureş

20 august 2017 21:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolai Tand (43 de ani), prezentatorul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars, a petrecut vacanţa de vară tocmai în Maramureş, în căsuţa părintească din Rozavlea, alături de soţia lui, Monica, dar şi de cei doi copii ai lor.

Nici acolo nu a luat o pauză de la gătit, pregătind bunătăţi pentru membrii familiei, în special salate de crudităţi şi cartofi la cuptor, specialitatea casei. El le-a arătat internauţilor poze cu meniul zilei, dar şi cu  sticlele de bere, păstrate la rece în rezervorului WC-ului. Dacă unii i-au apreciat ingenioasa idee, precizând că vor face la fel, alţii s-au arătat de-a dreptul dezgustaţi, postând sub imagine câteva comentarii răutăcioase: ”Cam murdărel WC-ul”, sau ”Vă mai faceţi şi poză la prostie”.

Nicolai a pofitat de vremea frumoasă şi s-a plimbat desculţ prin curte, ca în anii copilăriei, când bătea maidanul alături de prietenii lui. În plus, e mândru că a reuşit, în sfârşit, să aibă o poartă solidă, cioplită în lemn, în stil maramureşean, pe care o comandase încă din octombrie.

Mai multe