Nicole Cherry are un nou iubit. Cum s-au afișat cei doi

5 noiembrie 2018 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry are parte din nou de momente de bucurie de când are un nou iubit cu care pare foarte fericită. Artista a publicat o fotografie în care este foarte apropiată de un băiat care pare să fie noul ei iubit cdare o face să zâmbească cu buzele până la urechi.

Nicole Cherry a avut parte de câteva experiențe neplăcute în utlimele ei relații și și-a promis că nu avea să mai sufere niciodată pentru un băiat. Dar acum, Nicole Cherry este pregătită să iubească iar și băiatul pe care l-a ales nu este unul din lumea mondenă.

Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre relația celor doi, ori informații cu privire la băiatul care o face fericită, însă fotografia pe care ea a publicat-o pe rețelele de socializare, ne face să credem că se simte foarte iubită.

Cine este noul iubit al lui Nicole Cherry

Florin Popa este cel care o face pe Nicole Cherry fericită, cei doi s-au fotografiat împreună în vacanță și au făcut publică imaginea. Florin Popa nu face parte din lumea mondenă, dar acest aspect nu o deranjează sub nicio formă pe tânăra cântăreața.

„Fericirea stă bine pe noi”, a fost mesajul pe care l-a scris ea pe rețelele de socializare.

Mai multe