Nicole Cherry, avalanșă de mesaje de la vedete după ce a anunțat că este însărcinată! Cum au felicitat-o colegii de breaslă

8 iunie 2021 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe colegii de breaslă ai artistei care s-au întrecut în mesaje de felicitare pe pagina de Instagram a vedetei.

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, și iubitul ei, Florin Popa, sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Artista a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram, iar postarea a strâns peste 50.000 de aprecieri și sute de comentarii în mai puțin de două ore. 

 “Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost anunțul emoționant făcut de solistă, pe contul de Instagram.

Vedetele au felicitat-o pe Nicole și i-au dorit o sarcină ușoară. Iată doar câteva dintre mesajele primite de către solistă:

  • Jo: Vai, nu pot să cred! Cât mă bucur pentru voi, Nico! Felicitări!
  • Diana Bart: Cât de frumos!Să trăiți aceeași fericire 100 de ani împreună! 
  • Mario Fresh: Pfiuuu! Cele mai mari felicitări!
  • Roxana Nemeș: Doamne, ce frumos! Felicitări!
  • Edward Sanda: Woow! Felicitări, Nicole!
  • Sore: Nicoleeeee, felicitări maxime!

Adda, Amna și Claudia Pavel nu au scris mesaje, însă au trimis inimioare prin care i-au transmis felicitările și aprecierea lor solistei care va fi mămică la doar 23 de ani. 

Citește și: 

Nicole Cherry este însărcinată! Ce frumos a făcut anunțul: “O inimioară bate în tandem cu inima mea”

Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

Mai multe