Nicole Cherry, despre secretul din spatele relaţiei sale: «Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată»

5 octombrie 2019 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry (20 de ani) zâmbeşte din nou după ce, în urmă cu doi ani, prietena i-a suflat iubitul. Acum, solista de top este îndrăgostită lulea de Florin, un bărbat la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

”Florin este o persoană foarte calmă şi asta m-a făcut şi pe mine să fiu mai înţelegătoare şi să nu mai fiu atât de explozivă. Chiar simt că m-a schimbat în bine. Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ştie că sunt mereu însoţită de tatăl meu şi probabil şi asta îi ofera o lejeritate”, a declarat Nicole Cherry, al Antena Stars.

Deşi sunt la începutul relaţiei, iar ea este mai degrabă preocupată de cariera muzicală decât de căsătorie, nu exclude ideea unui mariaj: “O să mă uit la inel şi vedem. E foarte simplu. O să vedem atunci. Nu ne grăbim”. Nicole este în top, în această perioadă, cu piesa ”Doctore”, în care, surpriză!, îi dă peste nas amicei care a trădat-o: ”Am iubit cu adevărat doar un bărbat/ Prietena mea împarte acum cu el acelaşi pat”.

Lacrimogena melodie i-a adus solistei peste 900.000 de vizualizări, în doar câteva zile de la lansare. 

Mai multe