Nicole Cherry, însărcinată în luna a șasea, se relaxează la plajă. Ce planuri are solista pentru nuntă și botez

24 august 2021 18:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în luna a șasea cu o „Cireșică”, simpatica Nicole Cherry trăiește, acum, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Dar nu și singura, pentru că anul viitor va fi unul al premierelor: va experimenta viața de mămică, își va boteza copilul și se va căsători.

Verighetă misterioasă pe degetul graviduței Nicole Cherry

Dacă v-ați întrebat cumva ce e cu verigheta misterioasă de pe inelarul artistei Nicole Cherry, pe care o afișează în fotografiile postate pe rețelele sociale, aflați că nu s-a căsătorit încă, așa cum s-a speculat. „Este un inel pe care tot Florin (n.r. iubitul ei) mi l-a luat din străinătate. Mi l-am dorit, e un inel simbolic. Cel oficial încă nu a venit, dar nu ne grăbim. Deocamdată ne concentrăm pe bebelușă. Abia aștept să-mi țin fetița în brațe. Până atunci, vorbesc cu ea și îi pun muzică, să o învăț de mică să iubească muzica. Îi amenajăm camera, căutăm pătuț și cărucior, cumpărăm hăinuțe...”, a declarat Nicole.

Nunta și botezul vor avea loc în 2022

Surse din anturajul artistei ne-au mărturisit că nunta și botezul vor avea loc anul viitor, într-o singură zi. „Cel mai probabil vor face ceva de tip doi în unul. Își doresc o petrecere fără restricții și speră că vor avea parte de ea anul viitor. Acum e prea complicat. În plus, nici nu au nevoie să oficializeze ceva”, ne-au spus apropiații.

A fost surprinsă pe o plajă de fițe din Mamaia

Nicole Cherry este în luna a șasea și urmează să nască la începutul lui decembrie. Are o sarcină ușoară, este activă și încă onorează, weekend de weekend, cererile de concerte. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe litoralul românesc, cu o gașcă de prieteni. Sâmbătă seara au fost cu toții la un party, iar a doua zi și-au făcut apariția pe plaja din Mamaia abia în jurul prânzului. Graviduța Nicole a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă și a stat numai sub umbrelă. A băut un fresh de fructe, a mâncat pepene roșu și galben, a trecut prin mai multe stări, căscând mereu la un moment dat. Nu a luat în greutate mai mult de două kilograme, în schimb, ușoara retenție de apă pare să-i fi dat ceva bătăi de cap, căci inelul preferat părea să-i strângă prea mult degetul. S-a chinuit minute în șir să-l dea jos, însă fără prea mult succes.

Nicole Cherry a anunțat la începutul lunii iunie că este însărcinată, postând pe Instagram un mesaj simplu: „O să avem o Cireșică!”. Despre Florin, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, are numai cuvinte de laudă. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”.

Mai multe