Nicole Cherry nu se grăbește să se mărite: «Nu ne-am gândit la nuntă, vreau să mai copilăresc!»

15 septembrie 2019 20:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry (20 de ani) și Florin Popa (28 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, însă nu se grăbesc să ajungă la altar.

”Avem o relație frumoasă. Nici nu ne-am gândit la nuntă. Eu mai vreau să mai copilăresc și să mă axez pe carieră. Îmi doresc să mă bucur de muzică, luna aceasta voi lansa o nouă piesă”, ne-a spus Nicole. „Cireșica”, pe numele ei de alint, s-a iubit și cu Teo Mihăescu (20 de ani), însă relația s-a sfârșit dureros pentru Nicole, el înșelând-o, surpriză!”, chiar cu cea mai bună prietenă a ei. De altfel, în videoclipul lui Nicole, intitulat „Dansează amândoi”, ea cântă despre această trădare, care i-a rănit sufletul. Piesa a adunat 49 de milioane de vizualizări pe YouTube.

”Succesul pe care l-am avut cu «Dansează amândoi» a reușit să îmi acorde șanse mai mari în cariera muzicală. A doborât un record la momentul acela. Cred că va fi hitul care nu va muri niciodată”.

Nicole Cherry a debutat la vârsta de 14 ani, cu piesa ”Memories”, care i-a adus artistei peste 14 milioane de vizualizări.

Mai multe