Nicole Cherry, petrecere cu surprize pentru fiica ei. Cum a decorat casa de «baby shower»

14 noiembrie 2021 10:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare în weekend acasă la Nicole Cherry! Cântăreața se pregătește să devină mămică pentru prima oară la începutul lunii decembrie, când o va aduce pe lume pe micuța Anastasia.

Prietenele solistei au fost la înălțime și i-au pregătit lui Nicole un baby shower pe măsură (n.r. petrecere organizată de către viitoare mămică, înainte de venirea pe lume a celui mic). Au decorat toată casa cu baloane, au adus lumini și chiar un candy bar cu prăjiturele, pe care trona numele Anastasia.

Nicole a imortalizat momentul și a pus pozele de la baby shower pe contul de Instagram. „Au adus până și lumină. Avem candy bar. Ele știau că îmi doresc foarte tare așa ceva”, a scris Nicole Cherry, sub imaginile cu pricina.

Nicole Cherry s-a îngrășat 10 kg în sarcină

Nicole Cherry (22 de ani) va deveni mama unei fetițe în luna decembrie a acestui an. Solista a oferit, recent, noi detalii despre sarcină. Nicole și partenerul ei, Florin Popa (30 de ani), s-au logodit în octombrie 2021. Până în acest moment al sarcinii, solista a pus 10 kilograme. „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok. În schimb, ultimele trei săptămâni au fost… Nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a mai dezvăluit artista, pe Instagram.

Citește și:

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Într-o lună va deveni mămică

Nicole Cherry, avalanșă de mesaje de la vedete după ce a anunțat că este însărcinată! Cum au felicitat-o colegii de breaslă

Mai multe