Nicole Cherry s-a transformat peste noapte în bombă-sexy

9 iulie 2018 20:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

O ştim de la 14 ani, din 2013, când cucerea topurile cu melodia “Memories”. Era simpatică, haioasă şi foarte cool, iar porecla “Cireşica” i s-a potrivit perfect.

 În cinci ani, Nicole Cherry (19 ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Janina Ghinea, s-a transformat într-o tânără superbă, cu forme voluptuoase, iar fanii virtuali au remarcat imediat acest lucru.

Solista se simte bine când e lăudată, aşa că a început şi ea să pună pe reţelele sociale fotografii în care apare îmbrăcată mai sumar, iar like-urile vin fără număr. Poza cu ea în costum de baie, în camera de hotel, a atras peste 60.000 de aprecieri, iar cea cu solista la piscină, peste 50.000. mai mult, fanii au început şi o adevărată dispută. Unii spuneau că ar trebui să mai slăbească, alţii au complimentat-o pentru felul în care arată. “Nicole a căpătat forme, asta-i tot. Nu mai este un copil, acel copil mic și slăbuț, cu care ne-am obișnuit, este o adevărată domnișoară și arată chiar foarte bine!”, a concluzionat, cel mai corect, o admiratoare. 

Mai multe