Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

14 mai 2020 9:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, solista Nicole Cherry (21 de ani) nu și-a plâns prea mult de milă. Din contră, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă. Zilele trecute, Nicole Cherry sau "Cireșica", așa cum este alintată în breaslă, a postat o fotografie pe Instagram cu verighete din aur alb, cu diamante. A fost întrebată de către fani dacă a zis "DA", însă simpatica solistă a păstrat tăcerea, pentru a mări suspansul. Surse din preajma vedetei spun că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților. După cum se știe, tatăl ei a însoțit-o peste tot, de la debutul ei muzical, fiind un real protector, așa că și cuvântul lui a contat enorm.

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Citește și:

Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

Mai multe