Nicole Cherry şi-a descoperit o nouă pasiune!

28 noiembrie 2015 17:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolle Cherry a făcut un pas spre actorie. Tânăra interpretă de doar 17 ani va dubla un personaj animat în producţia ,,Savva: Inimă de războinic”.

După ce a lansat hit după hit, Nicole Cherry a fost solicitată pentru ceva ce nu mai făcuse până atunci. Solistei i s-a propus să îşi împrumute vocea pentru personajul Puffy din animaţia „Savva: Inimă de războinic”, care va debuta în cinematografe începând 11 decembrie. Este vorba de o animaţie 3D spectaculoasă destinată celor mici care aduce pe marile ecrane cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului.

"Personajul este unul foarte amuzant. Am râs foarte tare la înregistrări şi m-am bucurat de fiecare clipă. Pesonajul meu este o creatură mică şi draguţă, pe care cred că toată lumea o să o îndrăgească. E destul de greu să te pui în pielea unui personaj şi fost nevoie să-mi schimb puţin până şi tonalitatea vocii”, a povestit Nicole Cherry pentru Click!.

Şi alte vedete şi-au împrumutat vocile

Alina Eremia o dublează pe Milla Jovovich în "Savva: Inimă de războinic"

Fosta actriţă din “Pariu cu viaţa” şi solistă în LaLa Band, Alina Eremia (21 de ani) s-a afirmat de la o vârstă fragedă atât ca actriţă, cât şi pe plan musical. Şi ea va intra din cinematografe din 11 decembrie, când îşi va împrumuta vocea personajului principal din ,,Savva: Inimă de războinic”, care în versiunea originală a animaţiei este dublat de celebra Milla Jovovich. ,Mi-a fost propus rolul lui Savva, personajul principal din animaţia cu acelaşi nume. De această dată o să interpretez un personaj masculin. Este o provocare mai mare, însă nu este imposibil. Îmi plac provocările şi atunci capăt convingerea că o să iasă totul foarte bine. Ideea filmului este una minunată şi anume că o responsabilitate atât de mare, cea de a salva un sat întreg, a fost pusă pe umerii unui băieţel de 9 ani, pe care am ocazia să-l interpretez”, declară Alina Eremia despre personajul dublat în animaţia ,,Savva: Inimă de războinic” .

Elena Lasconi îi dă viaţă mamei “Bunului Dinozaur”

O altă animaţie pentru copiii de pretutindeni este “Bunul Dinozaur”, care a intrat în cinematografe din 27 noiembrie. Printre cei care şi-au împrumutat vocile pentru această animţaie se numără Elena Lasconi (43 de ani), pe care aţi văzut-o la începutul anului în “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Andra Gogan (17 ani), vocea unor personaje Diseney, Marian Râlea (57 de ani) sau solista Maria Radu (40 de ani). Elena Lasconi ne-a declarat că a fost foarte emoţionant să facă acest lucru, mai ales pentru prima dată. "M-au emoţionat până la lacrimi acele secvenţe în care personajul meu apare mai ales este vorba de o familie de dinozauri, animale care îmi plac foarte mult. A fost o altfel de experienţă”, a declarat pentru Click! Elena Lasconi.

Mai multe