Nicoleta Guţă este cea mai tânără bunică! Îşi ţine nepotul în braţe la doar 35 de ani

26 august 2019 10:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Guţă are doar 35 de ani, dar a devenit deja bunică! Fiul său, Gabriel, de 21 de ani, este tată din acest weekend. Nora cântăreţei a adus pe lume un bebeluş de nota 10, iar Nicoleta a încărcat deja pe pagina personală a unei reţele de socializare prima fotografie cu cel mai nou membru al familiei.

Nicoleta Guţă nu îşi mai încape în piele de mândrie după ce a devenit bunică, pentru prima dată, la doar 35 de ani. Nora sa a născut un bebeluş sănătos, iar Nicoleta a mers la spital de îndată ce a aflat că micuţul a venit pe lume.

Ea a făcut o serie de fotografii alături de nepoţelul său. Un instantaneu a fost publicat şi pe contul său de Instagram,acolo unde a primit sute de mesaje din partea fanilor care i-au transmis bebeşuşui cele mai frumoase urări. 

Alături de fotografie Nicoleta a adăugat o apreciere la adresa frumuseţii nepotului său şi a folosit o pictogramă care creionează chipul unui bebeluş. 

Nicoleta Guţă, mama a doi copii şi bunică

Ambii băieţi ai Nicoletei sunt din căsnicia cu Andrei Lingurar, de care manelista s-a despărţit acum mai bine de 3 ani. Nicoleta s-a recăsatorit în anul 2017 cu Ionică, un dealer de maşini la mâna a doua.

Se pare că povestea lor de dragoste a luat sfârşit întrucât Ionică era foarte ocupat cu propriile afaceri şi a început să neglijeze activitatea de impresariat, aşa cum se înţelesese cu cea care îi devenise soţie. 

Nicoleta a slăbit 60 de kilograme

Nicoleta Guță a slăbit 60 de kilograme și s-a reinventat. În prezent are un trup demn de invidiat, însă cântăreaţa a avut mai probleme din cauza greutăşii. Văzând că nu reuşete să slăbească în ciuda eforturilor pe care le depune, artista a apelat la ajutorul medicilor. A trecut printr-o intervenţie de micşorare a stomacului şi a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme. Cu o silueta perfectă şi o carieră de care este foarte mulţumită, Nicoleta doreşte să lase în urmă conflictele pe care le-a avut, de-a lungul timpului cu tatăl său, cântăreţul Nicolae Guţă.  

Mai multe