Nicoleta Luciu, look afro! Cum arată acum bruneta

25 martie 2015 9:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii "Nunţi de poveste" de la Prima Tv a simţit nevoia unei schimbări. Dacă în plan profesional a făcut deja una, alegând să intre în proiectul Prima Tv, Nicoleta Luciu a vrut să încerce altă coafură. A trecut pe la salonul de însfrumuseţare de unde a plecat cu părul creponat.

Nicoleta Luciu este mai conservatoare în ceea ce priveşte schimbările de look. De când s-a lansat în showbiz, vedeta a rămas fidelă nuanţei de brunet cu care s-a făcut cunoscută, dar şi a părului lung. Recent, ea a vrut să-şi facă o mică schimbare şi a renunţat la părul drept, în favoarea unui look rebel, afro. Gazda emisiunii "Nunţi de poveste" de la Prima Tv şi-a "creponat" părul.

Pentru această operaţiune e nevoie de un aparat special care îţi face părul să arate astfel. Când nu exista tehnologia, tinerele o9bţineau acelaşi rezultat împletindu-şi părul în zeci de codiţe, pe care ulterior le lăsau libere. Admiratorii au remarcat imediat schimbarea şi i-au transmis Nicoletei Luciu că îi stă foarte bine cu noua coafură.

Bruneta,care este considerată nna dintre cele mai sexy femei din România, a fost până acum model, asistentă TV, actriţă sau invitată în diverse emisiuni de televiziune, iar de luna trecută prezentă noua emisiune de la Prima TV alături de Denis Ştefan.  

Mai multe